Raliul Argesului Euromall


Facilitati de cazare pentru participantii la Raliul Argesului Euromall 2009

 Echipa organizatorica a Raliului Argesului Euromall 2009 doreste sa va aduca la cunostinta incheierea unui parteneriat cu Hotelul Muntenia din Pitesti, prin care se asigura participantilor, facilitati de cazare si tarife speciale.

Recent renovat partial, Hotelul Muntenia este amplasat in centrul orasului Pitesti si dispune de parcare proprie pazita cu o capacitate de 100 de locuri. Camerele puse la dispozitia participantilor la Raliul Argesului Euromall 2009, sunt clasificate 3*** superior si beneficiaza de urmatoarele dotari: aer conditionat, baie proprie, TV si telefon, minibar, acces cu card, acces la internet.

Tariful special asigurat de organizatori gratie parteneriatului cu Hotelul Muntenia porneste de la 14 Euro/zi/loc in camera dubla cu mic dejun inclus. La receptia hotelului se va constitui pe toata durata evenimentului un punct de informare unde se vor putea gasi toate materialele oficiale ale Raliului Argesului Euromall 2009.

Pentru mai multe informatii dar si pentru rezervari, va rugam sa contactati receptia hotelului la tel: 0248 219198, fax: 0248 219093, mail: hotel@turism-muntenia.ro .

Va asteptam cu drag!

The Hatters

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com