Daniel Onoriu te invita la concurs


Alege Show-ul Capatos de la Teliu si poti sta in dreptul campionului

In week-end-ul viitor, la Teliu - ultima "dubla" a Campionatului National de VIteza in Coasta - Dunlop, invitatul campionului national Daniel Onoriu va fi gazda emisiunii Un show pacatos, Dan Capatos.

Dan a acceptat provocarea de a-i sta in dreapta lui Daniel la una din urcarile de vineri, recunoscand ca e in sfarsit dispus sa experimenteze si postura de copilot. "Asteptam de mult aceasta ultima etapa, mai ales ca particip la ea in calitate de Campion National 2009. Am vrut sa am alaturi oameni pe masura, cu care sa impart senzatiile de viteza pura. Sunt multi cei care isi imagineaza ca noi mergem tare si atat, dar doar cei care stiu cu adevarat cum e intr-o masina de curse, de VITEZA in coasta, pot intelege riscurile la care ne expunem etapa de etapa", a declarat Daniel.


Nu numai Dan Capatos va simti cum e sa stai in dreapta unui campion, ci si cel mai norocos fan al pilotului bucurestean. Fanii lui Daniel sunt invitati sa se inscrie la "Liber dreapta", concursul de pe forumul site-ului www.ono41.ro. Ei trebuie sa raspunda la intrebarea:

"Care a fost cel mai important adversar pe probe al campionului Daniel Onoriu in sezonul 2009?"

Variante de raspuns:

a. Lucien Hora 

b. Titi Aur

c. Cronometrul.


Castigatorul va fi tras la sorti vineri, 23 octombrie, seara de Dan Capatos si anuntat pe website-ul www.ono41.ro.

Va asteptam cu drag la Teliu,
Simona Chitac
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com