Comunicat echipaj 321


  

Echipajul clujean 321 Crisan Florin (pilot) Trifu Nicolae Mihai (navigator), vor lua startul in acest an pe un Subaru Impreza STI de gupa A. Daca anul trecut la Raliul Clujului “Mobil1 Star Lubricants” “s-au dat” de acomodare ca nou echipaj, anul acesta si-au propus sa ridice stacheta. Anul trecut au participat la raliul Clujului cu un Seat Ibiza de grupa N cu motor de 1.6, fiind la grupa h clasa 2. Anul acesta participa pe un Subaru Impreza Sti cu motor de 2 litrii turbo .

 Echipajul 321 isi propune un raliu de “acomodare” cu masina si, de data aceasta locurile se inverseaza, Florin Crisan este pilotul.

 Florin Crisan: “Fiind primul raliu din acest an ne-am propus sa participam cu “prudenta” pentru a termina raliul, san e acomodam cu masina sa castigam experienta ca echipaj sis a ne clasam pe podium.”

 Mihai Trif: “La raliul Brasovului “Tess Rally 2010 piloteaza Florin Crisan. Speram sa nu avem nici o problema cu masina, san e “inchegam” ca echipaj, sa “invatam” masina si ne dorim o clasare cat mai buna.

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com