Motorsportul in timp de criza...


Odata cu criza inceputa in 2009, care a afectat foarte mult piata auto din tara si de peste granita, o parte din echipele din marele circ, aici referindu-ma la BMW, Toyota si Honda, si-au anuntat retragerea in anul acesta din competitie. Ele nu au avut suportul financiar necesar pentru sustinerea intregului sezon. Pe langa acestea, Mitsubishi, si-a anuntat si el retragere din toate competitiile incepand cu 2011 inclusiv DAKAR unde, an de an a facut o impresie frumoasa. Nu putem lasa deoparte performantele obtinute de aceasta echipa in WRC unde a incercat sa obtina rezultate cat mai bune. Acestor echipe l-i se adauga Subaru si Suzuki care isi vor retrage la randul lor echipele din marile competitii.
Criza insa, nu a afectat toate cluburile, sunt unele care nu se descurca deloc rau cu partea financiara ca de exempu: Brawn GP, Citroen, Ferrari sau Mercedes. Care in 2010 vor intra cu forte noi.
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com