Muscelenii la raliul zapezii


Doi dintre pilotii musceleni vor participa sambata, 24.01. 2010, la etapa de rally sprint de la Covasna organizata de catre AutoCrono pe zapada. Andronache Aurelian va participa cu Citroen-ul Saxo de grupa A pe care l-a pregatit special pentru acest eveniment, in dreapta lui va sta un nou copilot, numele acestuia este Horia Platona cel care l-a secondat in 2008 pe Vlad Pescaru in Crr. Dode a declarat pentru RallyExpert:" Mergem la Covasna pentru a invata masina si pentru a multumi fanii pe care ii asteptam in numar cat mai mare la acest eveniment. Speram la un rezultat cat mai bun si uram tuturor concurentilor mult noroc.

Si Norris a tras tare in ultimele saptamani. Masina lui (SUBARU N11) a fost modificata complet pentru acesta etapa. El va participa alaturi de copilotul din CRR a lui Dan Gartofan, Adrian Berghea, cei doi spera  la un rezultat cat mai bun la aceasta etapa.

Pe lista de inscrieri sunt nume mari din motorsport Gunter Greaf, Valentin Porcisteanu, Manu Mihalache dar si debutanti in aceste competitii ca de exemplu Talasman Bogdan care va concura cu un Olcit Club 11 TRS.  

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com