Vali Porcisteanu a spus prezent si in acest an la startul raliului pe zapada organizat de clubul Autocrono si devenit deja traditie. Ca de obicei el a fost insotit de prietenul sau sibianul Bogdan Iancu. Cei doi au luat startul la acest eveniment la bordul Mitsubishi-ului lancer evo 7, masina cu care Vali a concurat in sezonul 2008. Fata de editia din 2009, in acest an concurentii au avut parte de zapada din belsug si urma o cursa desfasurata 100% pe zapada fara zone cu macadam si pietre. Din pacate pentru echipajul Vali Porcisteanu / Bogdan Iancu, cursa de la Covasna nu s-a desfasurat asa cum si-ar fi dorit cei doi, lipsa unor anvelope cu cuie adecvate acestei suprafete oferindu-le cateva momente "delicate".

"Sunt bucuros ca am luat startul si in acest an la acest concurs, din nou alaturi de Bogdan Iancu. Ne-am propus ca la aceasta cursa sa ne distram si sa ne "dezmortim" putin in pauza competitionala. Din cauze financiare am fost nevoiti sa folosim anvelope de iarna "de strada" lucru care ne-a facut sa mergem intr-un derapaj putin cam exagerat si in acelasi timp cu ceva emotii pe spatiile de franare. Timpii obtinuti au fost pe masura aderentei, dar oricum pentru noi a contat doar senzatia oferita de pilotajul pe zapada intr-un peisaj superb de iarna.", a declarat Vali.
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com