Alex Bruschetta castiga Cupa Subaru in Italia cu o masina furnizata de Transilvania MotorSport


Pilotul italian Alessandro Bruschetta s-a impus intr-una dintre cele mai importante competitii monomarca din peninsula, Subaru Impreza Rally Cup, folosind o masina furnizata si pregatita de Transilvania MortorSport, gruparea clujeana asigurand si service-ul pe parcursul intregului sezon. Cu victoria obtinuta duminica, 22 noiembrie, in Ronde delle Marche, Bruschetta a castigat trofeul in dauna finlandezului Teemu Arminen, pilotul de la Tommi Makinen Racing, preparatorul oficial al masinilor Subaru de grupa N. Dupa o lupta frumoasa si fascinanta cei doi incheie sezonul 2009 la egalitate de puncte, dar italianul, cu trei victorii, doua mai multe decat finlandezul, intra in posesia trofeului. Proprietarul Transilvania MotorSport, Marco Tempestini se declara mandru de rezultatele obtinute:

             “Este cea mai importanta competitie dedicata masinilor Subaru din Europa si a fost castigata de un preparator clujean. Suntem mandri de acest lucru, dar mai mandri suntem ca am batut masinile oficiale, preparate de Tommi Makinen Racing. Pe langa Subaru-ul pilotat de Bruschetta, Transilvania MotorSport a deplasat in Italia, la Ronde delle Marche, si doua Citroen C2 R2, unul pilotat de Vlad Cosma, care a castigat clasa lui si celalalt pentru un client italian care a ocupat locul doi. A fost, deci, un week-end care a dovedit calitatile gruparii tehnice clujene si care ne da o solida doza de optimism pentru anul viitor”, a declarat Tempesta.

             Subaru Impreza Rally Cup s-a desfasurat pe parcursul a sase etape, doua dintre ele in campionatul italian mare, alte doua in Trofeo Rally Terra, campionatul Italiei pe macadam si ultima runda, Ronde delle Marche, in cadrul RaceDay Ronde Terra, care a inlocuit etapa finala a Trofeo Rally Terra, etapa ce fusese anulata.

 R Promotion

andihutanu@yahoo.com

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com