Vlad Cosma in RaceDay Ronde Terra


Echipajul Napoca Rally Team Vlad Cosma/Florin Dorca participa duminica, 22 noiembrie, in Italia, la Ronde Marche, prima etapa a Trofeo RaceDay Ronde Terra.   Cursa este practic un rally sprint, in jurul oraselului Cingoli, o proba de 11km(Panicali) care se va repeta de 4 ori, cu service dupa fiecare trecere. La final conteaza cele mai bune 3 treceri. Startul festiv al raliului este programat sambata seara la ora 20 iar startul in  prima proba este duminica la 07.50. Sosirea festiva este programata tot duminica, la ora 16.00. Inscris in competitie cu Citroenul C2R2 Max, Vlad Cosma porneste cu ganduri mari in aceasta aventura italiana. “Mergem in Italia sa incercam sa batem clasa R2 dar in primul rand vrem sa mergem cat de tare putem, dar, totusi, in asa fel incat sa ajungem la sosire. Noi suntem pregatiti, masina si ea a fost revizuita complet de Transilvania MotorSport, astfel incat suntem increzatori ca ne putem intoarce cu un rezultat frumos. Ca o curiozitate, vom concura cu numarul 75, numar cu care a alergat si Marco in WRC anul trecut“,  a declarat Vlad inainte de plecarea in peninsula.

             Trofeo RaceDay Ronde Terra este o competitie de scurta durata, care se desfasoara in patru etape, organizate dupa sistemul unui rally-sprint, primele doua runde, Ronde Marche si Ronde Mastershow Prealpi Trevigiane , urmand sa se desfasoare la finalul acestui an, iar ultimele doua la inceputul lui 2010.

R Promotion

andihutanu@yahoo.com

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com