Corina Danila la Sibiu Rally Show


Aflata in campania de sustinere a lui Mircea Geoana pentru Presedintia Romaniei, Corina Danila a acceptat sa fie prezenta sambata la Sibiu Rally Show, alaturi de cei mai buni piloti de raliuri din Romania. Ea a raspuns astfel invitatiei dublului campion national de raliuri, Dan Girtofan, de a parcurge din postura de copilot, traseul de la Sibiu.

 „Sunt atrasa de sporturile cu motor si voi fi intotdeauna o admiratoare si o sustinatoare a automobilismului sportiv si in mod special a raliurilor. Gasesc remarcabila relatia de incredere deplina si legatura care se creaza intre pilot si copilot in timpul cursei, si cred ca transpune o adevarata lectie de viata. „INVINGEM IMPREUNA”, sloganul campaniei domnului presedinte Geoana, este asa de potrivit unui echipaj de raliuri incat prezenta mea la Sibiu ma bucura de doua ori”, declara Corina Danila.

 Dan Girtofan: „Corina a mai acceptat invitatia noastra si acum doi ani, tot la Sibiu. Este o prezenta agreabila in orice imprejurare, iubeste masinile de curse si se descurca bine in postura de navigator. Trebuie sa ii multumesc in mod deosebit pentru prezenta si sustinere si ii raspund cu : Invingem Impreuna!”

 Corina va fi sambata, 14 noiembrie 2009, alaturi de Giri si echipa sa de raliu la Sibiu Rally Show, varianta romaneasca a Race of Champions. Cursa se va desfasura incepand cu ora 10:30 pe traseul de rally cross binecunoscut fanilor raliurilor din Romania.

 The Hatters


 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com